KO USPOSOBLJEN PLASTIK POSKRBI ZA VAŠE ŽELJE IN POTREBE

 

Vizitka

logo4

 

 

PLASTIKA TRČEK proizvodnja in trgovina d.o.o.
Cesta v Gorice 35, 1000 Ljubljana
1000 Ljubljana

Davčna številka: SI 48695017
Matična številka: 1914197000

Telefon: 01 2428360
Fax: 01 2428362
Spletna stran: https://plastikatrcek.si
Email: trcek@siol.net

Kontaktni obrazec

O nas
Plastika Trček je manjše družinsko proizvodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo termoplastov, elastomerov in silikonske gume. Izdelujemo različne profile in cevi iz materialov kot so: PVC, PP, PE, PS, PA, EVA, PMMA, PU, ABS, TPE ter silikonske gume.

Nudimo vam kompletno rešitev od izdelave orodja pa do končnega izdelka, poleg tega pa svetujemo tudi pri izbiri materiala. Zavedamo se, da današnji čas zahteva hitro in transparentno poslovanje, kakovostne proizvodne procese in rešitve, ki zagotavljajo kvaliteto proizvodov ter nenehno izpopolnjevane znanja, usposobljenosti in delovne opreme, v skladu z najnovejšimi dognanji industrije.

Hitro in kakovostno izpolnjevanje zahtev kupcev in mednarodnih standardov so postavke, ki predstavljajo osnovno vodilo našega poslovanja. Zavedamo se, da je to možno doseči le z nenehnim posodabljanjem strojne in tehnološke opreme ter z vlaganjem v nova znanja in razvoj zaposlenih.

Zakaj mi in ne konkurenca?
Plastika Trček se od konkurenčnih plastikov razlikuje predvsem po osebnem pristopukakovosti izdelkov, hitri realizaciji naročil in kratkih rokih, pripravljeni pa smo vam tudi svetovati.
Kako do nas?
Naši poslovni prostori so v neposredni bližini zahodne ljubljanske obvoznice in sicer v Industijski coni Vič. Najlažje nas najdete, če se pripeljete po AC obvoznici,izvoz Ljubljana- zahod, nato pa zavijete levo na Tržaško cesto (proti Vrhniki) in se peljete do Dolgega mostu (cca. 300 m), kjer pri semaforju še enkrat zavijete levo na Cesto v Gorice. Po približno 200- tih metrih vožnje cesta zavije v levo, nato pa takoj po 20 –tih metrih pridete do uvoza na levi strani, ki vas bo pripeljal do naših proizvodnih prostorov.
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine
S spletno stranjo www.plastikatrcek.si upravlja podjetje PLASTIKA TRČEK d.o.o.

Podatki podjetja
polno ime: PLASTIKA TRČEK proizvodnja in trgovina d.o.o.
kratko ime: PLASTIKA TRČEK d.o.o.
naslov: Cesta v Gorice 35, 1000 Ljubljana, Slovenija
matična številka: 1914197
davčna številka: SI48695017
osnovni kapital: 8.763,14 EUR
TRR: SI56 02018-0254326881 odprt pri banki NLB d.d.

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 29.04.2004.

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.plastikatrcek.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter ostalo predpisano zakonodajo za prodajo preko interneta in takšen način poslovanja. Pogoji obravnavajo delovanje plastikatrcek.si, ter poslovni odnos med PLASTIKA TRČEK d. o. o., z registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci blaga ali storitev (v nadaljevanju: kupci).

1. Splošno o plastikatrcek.si
Plastikatrcek.si je spletna stran, na kateri se izvaja spletna prodaja 3D printerjev, materiala za 3D printanje, dodatne opreme 3D printanja ter rezervnih delov 3D printerjev in različnih cevi in profilov in plošč iz termoplastov, elastomerov in silikonske gume.

2. Ponudba in izvor
Ponudba, ki se nahaja na spletni strani se lahko zaradi narave poslovanja dnevno spreminja. Cene posameznega blaga so redne in akcijske cene oz. s popustom. PLASTIKA TRČEK d.o.o. odgovarja za kvaliteto blaga ali izvedbo storitve. PLASTIKA TRČEK d.o.o. tudi odgovarja za morebitne pritožbe ali posledice, ki bi lahko nastale, ko uporabnik koristi blago ali storitev. Za izvedbo storitev ali prodajo blaga in s tem povezanimi morebitnimi pritožbami, je v celoti odgovorna PLASTIKA TRČEK d.o.o..

Fotografije, slike ali posnetki objavljene v okviru ponudb, so last podjetja PLASTIKA TRČEK d.o.o.ali njegovih dobaviteljev, poslovnih partnerjev ali pa so le zgolj simbolične in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelka ali storitve ter lahko prikazujejo simbolično ali dejansko storitev, ponudbo, podjetje ali blago.

Izvor blaga
Vse blago je originalnega izvora, najpogosteje porekla Evropske unije.

3. Nakup in račun
PLASTIKA TRČEK d.o.o. nastopa kot podjetje, ki ponuja blago ali storitve preko interneta.
Kupec znesek plača podjetju PLASTIKA TRČEK d.o.o., skupaj z blagom ali storitvijo pa prejme tudi račun.

4. Načini plačil ponudb
Izdelke lahko plačate na sledeče načine:
• Plačilo se izvede po predračunu
• Plačilo se izvede po paypalu
• Plačilo se izvede direktno na transakcijski račun

Dostava za naročene izdelke:
Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS ali druga dostavna služba. Prav tako priporočamo da napišete stacionarno ali mobilno številko, na kateri ste dosegljivi saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Paket vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če nam to zapišete. Možen pa je tudi osebni prevzem pri predhodnem dogovoru na telefonski številki +386 1 242 83 60 na naslovu PLASTIKA TRČEK d.o.o., Cesta v Gorice 35, 1000 Ljubljana, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro oz. po dogovoru. Pred prevzemom je izdelek treba plačati po predračunu.

5. Cena ponudbe
Cene vseh ponudb blaga ali storitev so vnaprej določene in vsebujejo DDV. Cene veljajo za vse kupce vendar le v času trajanja posamezne ponudbe in v primeru plačil navedenih v teh pogojih ter samo na spletni strani 3Dprinterji.

Cene veljajo do trenutka dobave izdelka. Pridržujemo si pravico do spremembe le-teh.
Cene se zaokrožujejo na dve decimalni mesti (1 cent).
Z registracijo obiskovalec/kupec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa ter dostop do vseh podatkov pogodbe na daljavo.
Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
S plačilom po predračunu kupec sprejme splošne pogoje.

6. Postopek registracije in nakupa na plastikatrcek.si
Da bi uporabnik lahko nakupoval na spletni strani plastikatrcek.si se mora registrirati. Uporabnik poda svoje podatke, elektronski naslov, naslov za dostavo in ostale podatke. Uporabniško ime se dodeli s strani plastikatrcek.si in predstavlja ime in priimek uporabnika. Geslo si uporabnik nastavi sam. Z registracijo se uporabniku omogoča nakup. Uporabnik se avtomatično včlani v storitev prejemanja elektronskih novic, kar pa lahko naknadno spremeni v svojem profilu.

• Za nakup storitve ali blaga je potrebna predhodna registracija.
• Uporabniku se dodeli uporabniško ime, ki je enako kot njegov ime in priimek, geslo si ustvari sam.
• Uporabnik se odloči za ponujeno ponudbo, izbere način plačila in opravi nakup.
• Ob zaključku ponudbe (po izteku določenega termina ali po nakupu vseh zalog), se ponudba umakne s spletne strani ali se objavi informacija “ni na zalogi”.
• S klikom na “V košarico” ali ˝Nadaljujte na zaključek nakupa˝ se prične postopke nakupa in izbere način plačila ter opravi nakup.
• Uporabnik lahko v zavihku “Moj račun” opravi vpogled v stanje naročil.
• Uporabniku se na elektronski naslov pošlje tudi informativno obvestilo o izvedenem nakupu.
• Nakup je opravljen, ko uporabnik izvede plačilo na pravilen način.
• Roki za plačilo: je zapisano v predračunu.
• Zloraba nakupa je kazniva.

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Kupec ima v roku do odpošiljanja blaga pravico do odstopa od pogodbe na daljavo (naročilo je potrebno preklicati po elektronski pošti na naslov trcek@siol.net ). Obvezno je potrebno dopisati številko naročila. Elektronski naslov s katerega opravljate preklic naročila, se mora ujemati z elektronskim naslovom, ki je uporabljen pri potrditvi nakupa. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Podrobnosti o pogodbi na daljavo so vedno na voljo na strežniku www.plastikatrcek.si, kamor naročnik dostopa z uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejme ob prvem naročilu. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

7. Varovanje osebnih podatkov
Pri registraciji ali nakupu kupec dovoli podjetju PLASTIKA TRČEK d.o.o. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. PLASTIKA TRČEK d.o.o. se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varovalo podatke uporabnikov. Podatki se zbirajo na podlagi osebne privolitve posameznika in za nedoločen čas oziroma, če Zakon o varovanju osebnih podatkov predvideva drugače, za čas kot ga predvideva.

Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oz. ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če se kupec tako odloči, za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko GSM aparata, e-mail-a, pisno na naslov).
V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, datum rojstva, spol, telefonska številka, naslov elektronske pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino. V kolikor bi šlo za darilni bon se zbira še ime in priimek obdarovanca ter njegov naslov.

Podjetje PLASTIKA TRČEK d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani plastikatrcek.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani. PLASTIKA TRČEK d.o.o. lahko podatke posreduje samo pogodbenemu obdelovalcu podatkov. Vnašanje osebnih podatkov in podatkov za plačilo poteka preko varnega spletnega obrazca, zaščitenega z enakimi ali podobnimi šifrirnimi mehanizmi, kot jih uporabljajo banke in druge zaupanja vredne institucije.

Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Zbirka osebnih podatkov je zavedena na spletni strani informacijskega pooblaščenca (www.ip-rs.si).

8. Komunikacija z uporabniki
Komunikacija z uporabniki plastikatrcek.si poteka preko spletne strani in preko elektronskih sporočil torej preko sredstev komunikacij na daljavo, v izjemnih primerih tudi telefonsko oz. po pošti. Komunikacija z uporabniki poteka tudi preko družabnih omrežij na katerih je registriran profil PLASTIKA TRČEK. Uporabnik za določeno ponudbo izve na internetni strani www.plastikatrcek.si, ali pa preko oglasnih sporočil v tiskanih, elektronskih ali spletnih medijih. Ponudba na spletni strani bo sestavljena na način, da bo iz njenega sporočila jasno in razvidno, da gre za ponudbo blaga ali storitev z določenimi popusti, akcijami ali ugodnostmi ter pogoji, pod katerimi bo možno pridobiti določeno ponudbo.

Uporabnik se bo lahko naročil na prejemanje elektronskih obvestil in se od prejemanja tudi na enostaven način odjavil. Obvestila zajemajo informacije o aktualnih ali bodočih ponudbah, promocijo plastikatrcek.si ter druga oglasna sporočila ali njenih partnerjev. Za prejemanje obvestil se smatra, da je potrebna osebna privolitev in prejemanje ni možno v kolikor pri registraciji uporabnik to ne označi ali se na drug način ne prijavi na prejemanje.

9. Osnovne informacije za uporabnike
Na spletni strani plastikatrceki.si se nahajajo informacije o podjetju, ki upravlja s spletno stranjo. Te informacije so ime in sedež podjetja, kontakti ter druge potrebne informacije, najmanj pa tiste, ki jih zahteva zakonodaja.

Uporabniki bodo našli tudi informacije blaga ali storitev, pogoje dostave, veljavnosti ponudb in ostale informacije.

Uporabniki, ki imajo kakršna koli vprašanja v zvezi s ponudbo lahko ta vprašanja zastavijo preko spletne strani. Preko e-maila, telefonsko ali preko družabnih omrežij. Način zastavljanja bo obrazložen na sami spletni strani, v družbenem omrežju ali drugače. plastikatrcek.si lahko ta vprašanja skupaj z odgovori tudi objavi. V kolikor bo potekala avtomatična objava si plastikatrcek.si pridržuje pravico izbrisa teksta, ki je žaljiv, nezakonit, nemoralen ali kazniv.
Vprašanja in ostali teksti izražajo mnenje njihovega avtorja in plastikatrcek.si se od odgovornosti ograjuje.
Vprašanja v zvezi s ponudbami ali druga vprašanja je možno pošiljati preko e-mail naslova trcek@siol.net ali zastavljati preko telefonske linije +386 1 242 83 60 ob delavnikih med 8. in 16. uro.

10. Pritožbe in spori
PLASTIKA TRČEK d.o.o. se bo trudila vsako nejasnost, pripombo ali pritožbo razrešiti v čim krajšem možnem času, pri tem pa bo spoštoval zakonodajo (Zakon o varstvu potrošnikov) in se po najboljših močeh trudila doseči dogovor.
Pripombe in pritožbe sprejema administrativni oddelek, obravnava pa jih pravna služba. Uporabnikom je na voljo nekaj kontaktov:

• pisno na naslov PLASTIKA TRČEK d.o.o., Cesta v Gorice 35, 1000 Ljubljana
• pisno na elektronski naslov trcek@siol.net
• telefonsko na številko +386 1 242 83 60
Postopek obravnave je zaupen. V kolikor dogovor ne bo mogoč je za spore pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

Reklamacije v zvezi s kvaliteto ali izpeljavo same ponudbe se rešujejo med kupcem in PLASTIKA TRČEK d.o.o..

11. Odveza odgovornosti
Spletna stran plastikatrcek.si deluje na način kataloške prodaje blaga in storitev. Kljub trudu za čim večjo točnost in ažurnost ponudbe se lahko zgodi, da se podatki o blagu in storitvi ter ceni spremenijo tako hitro, da jih ne utegnemo popraviti in se še vedno nespremenjeni nahajajo na spletni strani. V primeru naročila za takšno blago ali storitev podjetje kupca obvesti o spremembah in nakup prekliče, oz. mu omogoči preklic naročila ali se dogovori za kakšno drugo možnost.
Pridržujemo si pravico do tipografskih napak in napak, ki bi izhajale iz nenamernega nepravilnega delovanja informacijsko-tehničnega sistema spletne strani. Podjetje ne odgovarja za točnost podatkov, vnesenih s strani kupca.

12. Pravice kupca
Smatra se, da je nakup izveden preko Pogodbe na daljavo. Jezik v katerem se sklepa Pogodba je “SLOVENŠČINA”.
Kupec lahko zahteva (pisno, po elektronski pošti, po telefonu ali osebno) pogodbo na daljavo in jo lahko prejme po pošti na svoj naslov, v elektronski obliki preko elektronskega sporočila ali jo osebno prevzame na sedežu podjetja.

Kupec ima pravico, da v treh (3) dneh od oddaje naročila podjetju sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Če je kupec blago že plačal, mu mora podjetje vrniti plačano kupnino v roku petnajstih (15) dni po prejemu sporočila o odstopu. V vračilo kupnine se ne šteje znesek za opravljeno storitev dostave.
V kolikor je kupec blago že prejel, ima pravico, da v osmih (8) dneh od prejema podjetju pisno sporoči, da želi blago vrniti. V petnajstih (15) dneh od pisnega sporočila mora kupec blago, vendar v originalni embalaži in neodprto, PLASTIKA TRČEK d.o.o. pa mu mora vrniti plačano kupnino v roku petnajstih (15) dni po prejemu vrnjenega/preklicanega blaga. V vračilo kupnine se ne šteje znesek za opravljeno storitev dostave.

Blago Vam zamenjamo tudi v primeru, če smo Vam zaradi naše napake odposlali napačen izdelek. Kupnino Vam vrnemo takoj po prejetju vrnjenega blaga.

Kupec v celoti krije stroške dostave pri vračilu blaga.

V kolikor PLASTIKA TRČEK d.o.o. upravičeno sumi, da kupec namenoma opravlja nakup in nato zahteva odstop od naročila, zgolj z namenom, da bi zavajal ali škodoval PLASTIKA TRČEK d.o.o., kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska.

13. Dostava
• Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
• Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS ali druga dostavna služba.
• Pri vrednosti naročila nad 150 Eur (v ceno ni vključen DDV) so stroški dostave brezplačni. Vrednost naročila pod 100 Eur (v ceno ni vključen DDV) so stroški dostave po ceniku Pošte Slovenije.
• Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov.
• Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za poznejši prevzem.
• Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika.
• Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.

Poškodbe pri dostavi
Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke kupec celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) vrne na naslov PLASTIKA TRČEK d.o.o., ta pa mu bo zagotovila nadomestno pošiljko.

14. Osebni prevzem izdelkov
Osebni prevzem izdelkov je mogoč po predhodnem dogovoru na telefonski številki +386 1 242 83 60 na naslovu PLASTIKA TRČEK d.o.o., Cesta v Gorice 35, 1000 Ljubljana, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Pred prevzemom je izdelek treba plačati po predračunu.